FINNISH ESPORTS CONSULTING

Kotimaista konsultointia

Mikä finnish esports Consulting?

Finnish Esports Consulting, eli tuttavallisemmin FEC, tarjoaa konsultti-, koulutus-, tapahtumatuotanto-, elämys- ja asiantuntijapalveluita yrityksille, yhteisöille, kunnille ja yksityishenkilöille. Erityisesti osaamista löytyy niin kilpapelaamisen eri osa-alueilta, tapahtumien tuotannosta ja suunnittelusta kuin konsultointipalveluista. FEC:llä on laaja asiantuntijaverkosto eri osa-alueiden ammattilaisia, joiden joukosta löytyy sopiva henkilö asiakkaan kaikkiin tarpeisiin.

MISSIO

Haluamme helpottaa uusien toimijoiden tulemista mukaan pelaamisen ja kilpapelaamisen maailmaan, sillä voimme tarjota tarvittavan asiantuntemuksen suunnittelu-, valmistelu-, rakennus-, toteutus- ja arviointi-vaiheisiin. Kilpapelaaminen on suuressa nousussa ja mukaan lähteminen on järkevää juuri nyt. 

 

Haluamme myös tarjota uusille henkilöille mahdollisuuden työllistyä kilpapelaamisen pariin. Yhteisöstä löytyy paljon osaajia jotka tekevät kilpapelaamisen parissa asioita harrastusmielessä ja unelmana olisi työllistä alalle. Me toteutamme näitä unelmia.

Henkilökunta

Miika Pulkkinen

Miika on kerännyt työuransa aikana osaamista niin nuorisotyön, ICT:n, tapahtumatuotannon, esports-organisaation pyörittämisen kuin journalisminkin parista. Lisäksi Miika on harrastustensa kautta toiminut kilpapelaamisen parissa eri rooleissa. Nyt Miika haluaa valjastaa nämä taidot Finnish Esports Consultingin käyttöön toimitusjohtajan roolissa. Miika vastaa mm.  asiantuntijaverkoston ylläpitämisestä ja tukemisesta.

Juho Jaakkola

Juho on parhaimmillaan ihmisten kanssa työskennellessä ja siksi erilaiset myyntitehtävät ovat tehneet Juhosta todellisen asiakaspalvelun ammattilaisen. Juho on myöskin entinen kilpapelaaja ja harrastustensa kautta toiminut eri rooleissa kilpapelaamisen parissa peliuransa päättymisen jälkeen. Juho vastaa mm. Finnish Esports Consultingin päivittäisistä asioista ja asiakaspalvelusta.

Ville Myllymäki

Ville on ammattiurheilija ja kaupallisen alan moniosaaja. Ville on urheilu-uransa aikana luonut vahvat siteet suomalaiseen perinteisen urheilun yhteisöön. Ville tuo kilpapeliyhteisöön perinteisen urheilun puolelta osaamista ja vie perinteisen urheilun yhteisöön viestiä kilpapelaamisen tuomisesta osaksi urheiluseurojen toimintaa. Ville vastaa mm. Finnish Esports Consultingin taloushallinnollisista asioista.

KESKUSTELEMME MIELELLÄMME YHDESSÄ PROJEKTISTANNE!