PALVELUT

TAPAHTUMATUOTANTO

Osaavalla henkilökunnallamme on yli sadan lan- ja esports tapahtuman kokemus. Laitteistollamme onnistuu pienten ja keskisuurten tapahtumien järjestäminen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lanit, peli-iltama tai kilpapeliturnaus on loistava tapa tuoda toimintaa yhteisön jäsenille, kunnan asukkaille tai työyhteisön virkistymiseen. 

LANIT

Esports-turnaukset (Online ja Offline)

Sähkö- ja tietoverkko tapahtumiin

Messupisteet

Peliserverit

Konsultointi ja asiantuntijapalvelut

Asiantuntijoiltamme onnistuu kertaluontoinen tai pidempikestoinen konsultointi, tuki ja työskentely asiakkaiden projektien parissa. Tässä on mainittuna niitä osa-alueita joista löytyy vahvin osaaminen, mutta laaja asiantuntijaverkostomme palvelee lähes tarpeen kuin tarpeen suhteen. Tuesta suunnittelu-, valmistelu- tai toteutus-vaiheessa hyötyy niin yritykset, yhteisöt kuin kunnatkin. Asiakkaalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kilpapelaamisesta, sillä voimme tarjota kaiken tarvittavan asiantuntijoidemme toimesta.

Esports-orgranisaation rakentaminen ja pyörittäminen

Kilpapelijoukkueen rakennus ja johtaminen

Sponsorointi

Juniori- ja ryhmätoiminta

Kilpapelaaminen nuorisotyön muotona

Pelikahvilatoiminta

Laitteiston ja peliserverien määrittely ja ylläpito

Muut palvelut

Asiantuntijaverkostomme kautta onnistuu myös erityisemmät palvelut, jotka ovat usein osana aiemmin mainittuja palveluita. Kilpapelaaja vetämään koulutusta, valmentaja viemään joukkuetta seuraavalle tasolle, kilpapelielämys työyhteisölle tai selostaja tapahtumaanne? Kaikki nämä ja paljon muuta kuuluu meidän valikoimaamme.

Koulutukset

Valmennus

Elämyspalvelut

Suoratoisto- ja selostuspalvelut

Markkinointipalvelut

KESKUSTELEMME MIELELLÄMME YHDESSÄ PROJEKTISTANNE!